tampilan produk

YUANKY DC S7 MCB digunakake kanggo pangayoman sirkuit DC lan aplikasi isolasi.Iki dilakokno ing voltase dirating 1000VDC.Biaya sing kompetitif lan gampang dipasang, iku pilihan sing cocog kanggo akeh solar ...
  • PRODUCT DISPLAY S7DC Mini Circuit breaker

Produk liyane

  • YUANKY about us 2
  • YUANKY about us
  • YUANKY about us 3

Apa Pilih Kita

Kita duwe garis produksi modern lan peralatan kontrol dhuwur kanthi administrasi ilmiah, insinyur profesional, teknisi terlatih lan buruh trampil.YUANKY nggabungake R&D, produksi, dodolan, lan layanan kanggo mbentuk solusi elektronik lan listrik sing lengkap.YUANKY disertifikasi dening Sistem Manajemen Kualitas ISO9001:2008 lan ISO14000 TUV lan adol produk menyang luwih saka 100 negara ing saindenging jagad lan mboko sithik entuk reputasi ing kualitas lan linuwih.

Kabar Perusahaan

Synthesise testing room

Pameran Canton kaping 130 dianakake online lan offline, menehi tandha wiwitan kerja lan produksi kabeh pameran utama ing China.

"Pameran Kanton kaping 130 bakal dianakake kanggo pisanan online lan offline. Iki minangka acara ekonomi lan perdagangan internasional utama sing dianakake dening China kanthi latar mburi pencegahan lan kontrol epidemi normal. Iku kondusif kanggo njaga momentum apik saka China. .

Aging testing room

Analisis status quo industri baterei lithium China

Miturut "Laporan Analisis Industri Baterei Lithium China ing 2021-Market In-depth Analysis and Profit Forecast" sing dirilis dening Guanyan Report Network, panjaluk baterei lithium kanggo produk 3C saya tambah kanthi ajeg ing taun-taun pungkasan, lan skala pasar ora...

  • YUANKY