• B11

Babagan Kita

RINGKASAN PERUSAHAAN

WenZhou Hawai Electron & Electric Manufacture Co., Ltd. uga dikenal minangka YUANKY diwiwiti ing 1989.YUANKY duwe luwih saka 1000 karyawan, kanthi area luwih saka 65000 meter persegi.Kita duwe garis produksi modern lan peralatan kontrol dhuwur kanthi administrasi ilmiah, insinyur profesional, teknisi terlatih lan buruh trampil.YUANKY nggabungake R&D, produksi, penjualan, lan layanan kanggo mbentuk solusi elektronik lan listrik sing lengkap.

YUANKY disertifikasi dening Sistem Manajemen Mutu ISO9001: 2008 lan ISO14000 TUV.Kita nyedhiyakake kabeh jinis sertifikat tes, kayata sertifikat Produk, laporan inspeksi pabrik, laporan tes riset voltase dhuwur, laporan tes pihak katelu, kualifikasi penawaran lsp.

B1
IMG_6241(1)
IMG_6252

YUANKY utamane mrodhuksi pemutus sirkuit, sekring, kontaktor & relay, soket & switch, kothak distribusi, penahan lonjakan dll. Produk kita cocog karo standar nasional lan standar industri.Kita wis entuk sertifikat kanggo produk sade panas, kayata CB,SAA,CE,SEMKO,UL sertifikat etc. Kita duwe set kabèh saka tester lan kabeh produk kita bakal dites sadurunge ninggalake pabrik kita.YUANKY wis adol produk menyang luwih saka 100 negara ing saindhenging donya lan mboko sithik entuk reputasi ing kualitas lan linuwih.

+
Taun Pengalaman
+
Jumlah Tenaga Kerja
+
Produk Didol menyang Negara

KENAPA PILIH KAMI

Sapa Kita

Wenzhou Hawai Electron & Electric Manufacture Co., Ltd uga dikenal minangka YUANKY diwiwiti ing taun 1989.

Misi Kita

YUANKY utamane mrodhuksi pemutus sirkuit, sekring, kontaktor & relay, soket & switch, kothak distribusi dll.

Nilai Kita

Wong YUANKY tetep filosofi "kejujuran minangka modal, kualitas kanggo kaslametan, inovasi kanggo pembangunan".

Abad 21 minangka jaman sing kebak tantangan lan kesempatan, Kita wong YUANKY bakal terus ningkatake awake dhewe lan ngluwihi awake dhewe kanggo ngadhepi kompetisi sing sengit kanthi yakin lan kerja keras.Wong YUANKY tetep filosofi "kejujuran minangka modal, kualitas kanggo kaslametan, inovasi kanggo pembangunan".We nandheske ing kualitas produk kelas kapisan lan layanan sawise-sales kelas kapisan kanggo berkembang bebarengan karo industri nasional.Ekonomi pasar iku slamet, kaya dene numpak prau ing hulu, ora maju iku mundur.wong YUANKY tenanan ngarep-arep kanggo kerjo bareng karo pelanggan domestik lan manca karo kualitas dipercaya, rega competitive lan layanan ndhuwur

Ayo katon nerusake kanggo masa depan!Ayo kerja bareng lan mbangun hubungan bisnis sing win-win!Kita pengin nggawe masa depan sing cerah karo sampeyan!