• B66

Hubungi Kita

Jeneng Perusahaan

WenZhou Hawai Electron & Electric Manufacture Co., Ltd.

alamat

Zona industri YUANKY, No.298, Weft19, Yueqing, Zhejiang 325600 PRChina

Skype

jack_yuanky

WhatsApp

+86 13905874202

WeChat

jack_yuanky

ORDER-12
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
map2