• B55

Pitakonan

FAQ

Pitakonan sing kerep ditakoni

Kepiye Kita Bisa Mbantu Sampeyan?

1.Apa layanan pelanggan online wektu?

Hello, welcome, customer service online kita wektu Beijing wektu ing 8:30-11:15 13:00 ~ tetep, yen ora online, please ninggalake pesen, lan cathetan informasi kontak, kita bakal hubungi sampeyan sanalika bisa nalika kita reveive informasi sampeyan.

2. Kepiye perusahaan sampeyan?

YUANKY minangka salah siji saka 500 pabrik listrik paling dhuwur ing donya.Lan spesialisasine ing pemutus sirkuit OEM & ODM luwih saka 20 taun .YUANKY minangka usaha patungan sino-asing, digabungake karo eksplorasi, utamane nggawe teknologi dhuwur.Dumunung ing ibukutha listrik Liushi ing China, Kutha Perkakas Listrik, ing jejere Bandara Wenzhou 45 menit, kerjasama kita duwe recourses sing migunani kanggo transportasi sing trep lan fasilitas dhasar.
YUANKY dibangun ing taun 1989, lan sapisan ana Yangyang Electrical Appliance Co, .Ltd saka Yueqing City, ana sino-manca joint venture Wenzhou Hawai Electron & Electrical Manufacture Co., Ltd saka 1997.After ten years'endeavor, saiki kita dadi gedhe. perusahaan manufaktur kanthi luwih saka 1,000 staf, 7 cabang, pusat bisnis internasional lan klompok industri anyar sing lagi dibangun.Produksi khusus yaiku: Circuit Breaker, Kontaktor, Timer, Papan Distribusi, Surge DeviceFuse, Isolator Switch, Relay, Arrester, lsp..Kabeh produk wis entuk standar IEC, lan wis lulus ISO9001: sistem kontrol kualitas internasional ing 2000. Sawetara produk wis lulus attestations internasional kayata Semko, KEMA, GS, VDE, CB, CSA, UL, TUV , lsp.

3. Apa situs web perusahaan sampeyan?
4. Carane aku njaluk conto?

Hubungi layanan pelanggan utawa tinggalake pesen, cathet informasi kontak sampeyan, deleng informasi kasebut, kita bakal ngubungi sampeyan sepisanan lan ngrembug babagan rincian sampel.

5. Apa sampeyan ndhukung pangolahan?

Ndhukung generasi pangolahan, sampeyan mung kudu ngandhani syarat proses lan paramèter teknis, lan hak panggunaan merek sing sah.

Ketentuan Wewenang Pengecer

Proyek mbutuhake
Kualifikasi Pelamar kudu nduweni kualifikasi wong legal perusahaan lan wajib pajak umum, tembung perusahaan ing industri padha ora bakal katon, lan cara bisnis utawa orane katrangan ora kalebu "manufaktur" utawa "Processing";
Kapasitas manajemen Operator bisnis nduweni pengalaman listrik ing industri sing gegandhengan, nduweni kemampuan manajemen sing kuat, kemampuan pangembangan pasar, lan kemampuan layanan marketing, lan nduweni hubungan sosial sing apik ing wilayah penawaran;jumlah karyawan luwih saka 5 (1 wong sing tanggung jawab, 1 keuangan) Jeneng, 3 staf pemasaran), duwe saluran penjualan sing stabil, pelanggan tuku tetep, lan papan bisnis ing ndhuwur 100 meter persegi;
Status kredit Nduwe kekuwatan finansial sing kuwat, kredit komersial sing apik lan manajemen kredit pribadi, lan ora ana prilaku bisnis sing ala;
Modal kadhaptar Ibukutha kadhaptar dealer kudu luwih saka 50,000USD.
Cathetan Yen sampeyan nglamar agensi regional produk khusus, sampeyan uga kudu duwe saluran bisnis sing apik, basis pelanggan sing stabil, lan tim promosi full-time.

Kontak:Email: vicky@yuanky.com/ Tel: +86 13968734361 Insinyur Henry Zhu