• bty

produk

Produsen pemutus sirkuit IoT AC 230V 440V 6KA radio kontrol multifungsi Internet of things pemutus sirkuit

Katrangan singkat:

Ngilangi kerumitan, kesederhanaan, kecerdasan lan multi-tujuan

Saklar cerdas IoT multi-fungsi sing nggabungake pangukuran daya, kakehan, sirkuit cendhak, over-under-voltage, mundhut fase, bocor, proteksi suhu sing berlebihan, wektu, over-under-power, anti-maling, mbukak lan nutup remot, lan fungsi komunikasi jaringan.


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    iot circuit breaker-A

    Parameter teknis lan fungsi dhasar

    Tipe trip cepet> Tipe C (jinis liyane, bisa disesuaikan)

    Dirating saiki> 40A, 63A, 100A

    Ketemu standar> GB10963.1 GB16917

    Kapasitas putus hubung singkat>=6KA

    Proteksi short-circuit>Yen sirkuit short-circuit, pemutus sirkuit 0.01s proteksi mateni daya

    Proteksi bocor> Nalika saluran bocor, pemutus sirkuit bakal dipotong nganti 0,1 detik

    Nilai proteksi bocor> 30 ~ 500mA bisa disetel

    Tes mandiri bocor>Miturut panggunaan nyata, dina, jam, lan menit bisa disetel

    Overvoltage lan undervoltage proteksi> Nalika baris liwat utawa undervoltage, mbobol sirkuit bakal powered mati sawise 3 detik (0 ~ 99s bisa disetel).Setelan overvoltage yaiku 250 ~ 320v, lan setelan undervoltage yaiku 100 ~ 200v.

    Wektu tundha daya> Nalika ana telpon mlebu, bakal ditutup kanthi otomatis, 0-99s bisa disetel

    Tundha daya mati> Nalika kothak daya tiba-tiba dipotong, pemutus sirkuit ana ing kahanan mbukak, lan bisa disetel ing 0 ~ 10 detik

    Setelan dirating saiki> 0,6 ~ 1 In

    Proteksi tundha kakehan> 0-99s bisa disetel

    Liwat proteksi suhu> 0 ~ 120 ℃ bisa disetel, wektu mbukak breaker sirkuit bisa disetel 0-99s

    Underpower>Jumlah pangowahan beban bisa disetel, lan wektu mbukak breaker bisa disetel saka 0 nganti 99 detik

    Overpower>Jumlah pangowahan beban bisa disetel.Wektu pedhot pemutus bisa disetel saka 0 ~ 99s

    Watesan daya>Yen daya watesan wis tekan, pemutus sirkuit bakal dipateni sawise 3S (0 ~ 99s bisa disetel)

    Kontrol wektu> bisa disetel, awak bisa disetel 5 kelompok wektu

    Ora seimbang> Tegangan lan saiki bisa disetel minangka persentase, wektu proteksi bisa disetel saka 0 ~ 99s

    Rekam> Lokal bisa takon 680 ngalih log acara

    Tampilan>menu Cina lan Inggris

    Wektu> Rekam macem-macem wektu operasi pemutus sirkuit.Temtokake manawa pemutus sirkuit ana ing umur efektif

    Pangopènan> Persiyapan mriksa dhewe, reset piranti, reset baterei, reset rekaman, sinkronisasi jam, restart piranti, mulihake standar sistem, lsp.

    Deleng>Lokal bisa ndeleng voltase, arus, arus bocor, suhu, daya aktif, daya reaktif, daya semu, faktor daya, daya kumulatif, konsumsi daya saben dina (deleng cathetan 7 dina)

    Kontrol terpadu manual lan otomatis> APP seluler utawa kontrol PC, bisa dikontrol kanthi tombol, utawa bisa dikontrol kanthi push rod (nangani);

    Plat tutup, batang tarik> Nduwe fungsi interlock mekanik anti-misclosing kanggo nyegah nyolong lan mrikso listrik

    Mode komunikasi>Konfigurasi standar RS485, 2G/4G bisa dipilih.WIFI, NB, RJ45, lsp.

    Nganyarke remot piranti lunak>Program kasebut bisa disesuaikan miturut panggunaan nyata.Eling nganyari remot lan upgrade

    iot circuit breaker-B


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: