• bty

produk

Pabrik meter HW3000 telung phase IP54 5A 10A meter pinter

Katrangan singkat:

Paket DLMS / COSEM lengkap siap kanggo implementasi AMI, njamin interoperabilitas langsung karo aplikasi HAN sing diperkaya, dene kepatuhan STS paling anyar kanggo kothak cerdas 10 taun sabanjure lan Internet of Things.

HW3000M minangka meteran siap sistem sing akurat banget, kuat, sing cocog kanggo aplikasi pangukuran industri komersial lan entheng.Kanthi protokol komunikasi standar, meter HW3000M) bisa digabungake menyang sistem pangukuran apa wae.Meter HW3000M bisa diupgrade kanthi gampang lan menehi keluwesan marang para pelanggan supaya bisa ngimbangi syarat pangukuran sing ganti lan pertumbuhan bisnis.

Meter kasebut nggunakake standar STS paling anyar kanggo prabayar, kanthi varian kanggo nampung konfigurasi CTS sing digunakake ing sawetara negara.Nawakake fitur keamanan sing dhuwur kalebu deteksi mbusak tutup utama lan terminal lan deteksi manipulasi medan magnet nglindhungi meter lan modul saka penipuan utawa gangguan.


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: