• bty

produk

Timing bahan tahan api anyar sing tepat wektu 20A R300h saklar wektu

Katrangan singkat:

Panggonan Asal: Zhejiang, China

Jeneng merek:YUANKY

Nomer Model: TB388-R

Maks.Saiki: 20A

Maks.Tegangan: 240VAC

Item: Analog Timer Switch TB388-R

Tegangan operasi: AC100V-240V

Frekuensi: 50-60 Hz

Program: Program saben dina

Wektu Ngalih Paling Singkat: 15 min

Jumlah Segmen Ngalih: 96 kaping

Jembar: 5 modul

Tipe Instalasi: DIN-rail

Cadangan Daya: 300 jam

Sertifikat: CE ROHS


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

- Ngalih wektu analog
- Aplikasi 24-Jam
- Terminal aman driji
- 1 saluran
- Ngalih tampilan status
- kontrol kuarsa
- Wektu ngoper paling cendhak: 15 menit
- 96 bagean ngoper
- Kanthi cadangan daya (panggantos baterei hidrida logam nikel)
- Jam tangan kanggo tampilan wektu
- Koreksi wektu musim panas / mangsa sing prasaja

Aplikasi

- Lampu Billboard utawa Showcase
- AC utawa Kulkas Komersial
- Pompa / Motor / Geyser / Kontrol Fan
- Sistem Hidroponik
- Sistem Pengolahan Air Limbah
- Latihan Generator
- Kontrol Boiler / Pemanas
- Kolam & Spa

time switch


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: