• bannerq

Kabar

Analisis status quo industri baterei lithium China

Miturut "Laporan Analisis Industri Baterei Lithium China ing 2021-Market In-depth Analysis and Profit Forecast" sing dirilis dening Guanyan Report Network, panjaluk baterei lithium kanggo produk 3C saya tambah kanthi ajeg ing taun-taun pungkasan, lan skala pasar kendaraan energi anyar wis mboko sithik tambah.Nalika panjaluk baterei panyimpenan energi mundhak, skala produksi baterei lithium China saya tambah saben taun.Miturut data, output baterei lithium China tekan 15.722 milyar ing 2019, lan output baterei lithium China tekan 18.845 milyar ing 2020, nambah taun-on-taun 19.87%.

Mupangat saka wutah saka kendaraan energi anyar lan kiriman baterei daya, kiriman baterei lithium China nambah saben taun.Miturut data, kiriman baterei lithium China tekan 158.5GWh ing taun 2020, mundhak taun-taun 20.4% dibandhingake taun 2019.

Kanthi proses urbanisasi China kanthi cepet, panjaluk energi terus saya tambah.Nanging, ing konteks Tambah bertahap ing konservasi energi lan syarat abang emisi, wutah kanthi cepet saka produksi kendaraan listrik energi anyar wis dipun ningkataké wutah cepet saka industri baterei lithium China kang.Miturut data, skala industri baterei lithium China ing 2019 bakal tekan 175 milyar yuan, lan ing 2020, skala industri baterei lithium China bakal tekan 180,3 milyar yuan, nambah taun-on-taun 3,03%.

Saiki, panjaluk ing lapangan baterei lithium konsumen wis cukup jenuh.Ing mangsa ngarep, kanthi pangembangan industri energi anyar global, kendharaan listrik bakal mboko sithik dadi sumber panjaluk utama kanggo baterei lithium, mula baterei lithium daya wis dadi lapangan tambahan ing industri baterei lithium.Miturut informasi sing dirilis dening Guanyan Report Network, China'kiriman baterei lithium daya bakal paling gedhe ing 2020, accounting kanggo 53,95% saka total kiriman;ngiring dening baterei lithium konsumen, accounting kanggo 43,16% saka total kiriman;baterei lithium panyimpenan energi nyumbang 2,89% saka total kiriman.


Wektu kirim: Nov-01-2021