• bannerq

Kabar

Pameran Canton kaping 130 dianakake online lan offline, menehi tandha wiwitan kerja lan produksi kabeh pameran utama ing China.

"Pameran Kanton kaping 130 bakal dianakake pisanan online lan offline. Iki minangka acara ekonomi lan perdagangan internasional utama sing dianakake dening China kanthi latar mburi pencegahan lan kontrol epidemi sing normal. Iku kondusif kanggo njaga momentum pemulihan ekonomi China sing apik. lan nduduhake ekspansi China mbukak. Tekad kuat Republik Rakyat China kondusif kanggo ngumumake prestasi cemerlang pembangunan lan reformasi ekonomi sosialis China lan mbukak ing pimpinan Partai Komunis China."ujar Ren Hongbin.

Integrasi online lan offline pisanan, pisanan promosi siklus dobel domestik lan internasional minangka tema, forum perdagangan internasional tingkat nasional pisanan dianakake ing Canton Fair, area pameran "Produk Unggulan Revitalisasi Pedesaan" offline pisanan. 130th Canton Fair diatur miturut 16 kategori komoditas Nggawe 51 area pameran.Ing antarane, area pameran offline kira-kira 400.000 meter persegi, kanthi 7.500 perusahaan sing melu.Iku pameran offline paling gedhe ing donya ing epidemi;ana 11.700 booths account, accounting kanggo 61% saka total booths offline, lan bakal ana luwih saka 2.200 merek Dibandhingake karo Canton Fairs sadurungé, proporsi saka perusahaan kualitas wis tambah Ngartekno.Pameran online njaga kira-kira 60.000 booth asli lan bakal terus nyedhiyakake kerjasama perdagangan online lan platform ijol-ijolan kanggo 26.000 perusahaan lan pembeli global.

"Pameran Kanton kaping 130 minangka sesi khusus banget ing sajarah Pameran Kanton.Iki minangka acara perdagangan internasional sing penting."Chu Shijia nedahake yen sawise wabah pneumonia mahkota anyar, mung pameran skala gedhe ing China sing durung nerusake pameran offline yaiku Canton Fair.Integrasi online lan offline saka 130th Canton Fair ditandhani resumption saka karya lan produksi kabeh pameran utama ing China, lan uga ditandhani kemajuan anyar ing asil strategis China wis ngrambah ing koordinasi nyegah lan kontrol epidemi lan pembangunan ekonomi lan sosial.


Wektu kirim: Nov-01-2021