• B22

OEM & ODM & OBM

OEM & ODM & OBM

Kapabilitas OEM:OEM minangka salah sawijining layanan sing paling penting ing pabrik kita.We duwe kelompok profesional ing cetakan ngembangaken, desain packing, printing lan trampil buruh.Sawise iku, kita uga duwe klompok salesman sing berpengalaman lan operator dokumen nyedhiyakake layanan sing nyaman ing perdagangan manca.

Ukuran Pabrik ing Meter Persegi:80000 sqm

Rincian Staff: Total Staff: 1000 R & D Staff: 100 Engineers: 100 Staff QC: 70

Taun Pengalaman OEM:18 taun

Layanan Desain Ditawakake:ya wis

B2zz