• bty

produk

Meter energi prabayar fase tunggal jaringan dua kabel 5(80)A Keypad Pengukur Listrik

Katrangan singkat:

Fitur Utama HW1000

HW1000 nawakake komunikasi serial lan optik IEC 62056-21, sing ngidini ndhaptar Meter lan data keamanan bisa diwaca kanthi elektronik saka laptop utawa piranti sing dicekel tangan, nyuda kemungkinan kesalahan maca meter manual.

Meter kasebut nyedhiyakake keamanan sing dhuwur lan ndeteksi akeh teknik tamper sing paling umum digunakake.

Tampilan kasebut nduweni karakter sing gampang diwaca kanthi informasi sing diidentifikasi dening OBIS.Data keamanan bisa dilebokake minangka bagean saka urutan tampilan lan diwaca liwat port komunikasi.


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    HW1000 meter saka Teknologi YUANKY nyedhiyakake solusi biaya-efektif kanggo solusi metering prabayar.Mung kasedhiyan data pangukuran sing bisa dipercaya sing njamin proses tagihan sing efisien.HW1000 dibangun miturut DLMSTM mapan kanggo tundhuk karo standar IEC62056.Aliran data optimal diarsipaké liwat port optik lan port RS485.

    HW1000 Single Phase STS Keypad Prepayment Energy Meter njupuk 20 digit STS TOKEN minangka media ngisi daya.Cocog kanggo skenario konsumen omah.Konsumen ngisi ulang meter ing unit energi lan meter nyuda unit energi adhedhasar konsumsi.Meter kasebut dibangun nganggo keypad, ngidini pangukuran energi aktif lan kontrol prabayar liwat STS.

    Meter tundhuk karo IEC 62055-31, duwe proteksi ingress IP54 nganti IEC 60529 lan tundhuk karo standar EMC IEC 50081-1.

    Fitur Tambahan

    Prepayment All-in-One

    - Pilihan CIU kanggo pamisah prepayment

    - Siap kanggo Neutral Ilang

    pangukuran

    - Siap nyambung menyang modul eksternal

    - Pilihan kanggo kontrol mbukak external

    Panjaluk sing luwih dhuwur kanggo kasedhiyan daya, generasi sing disebarake, lan efisiensi sing luwih gedhe nggawe kabutuhan konsumsi lan pangukuran kualitas daya ing pinggir.Kanggo nyukupi kabutuhan iki, YUANKY ngenalake meter prabayar pisanan kanggo nawakake macem-macem saluran data profil beban;saben kang bisa diatur independen kanggo interval, ukuran lan setelan koleksi.

    A


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: