• bty

Kualitas

Kualitas

Staff QC:16

Standar & Persetujuan:Nomer Sertifikat: 0406097 Standar Sertifikat: ISO 9001:2000 Tanggal Kadaluwarsa Sertifikat: 13-09-2017 00:00:00.0 Tanggal Terbitan Sertifikat: 2004-09-14 00:00:00.0 Jangkauan Lingkup Sertifikat: Produksi & penjualan kemasan kertas Agen Sertifikat: Sertifikasi Internasional Moody

Prosedur / Rincian tes: Perusahaan kita duwe direktur manajemen sing berkualitas kanthi pengalaman luwih saka limang taun lan rolas staf QC.Kabeh staf QC dhewe tanggung jawab kanggo nindakake pemeriksaan kualitas sing ketat miturut standar sertifikasi kualitas ISO 9001:2000.Kabeh proses produksi diteliti kanggo njamin kualitas produk sing paling dhuwur.We nandheske ing sikap profesional ketat saka milih bahan baku kanggo saben langkah ing produksi lan njamin sing standar kontrol kualitas lan peralatan testing bakal ketemu pangarepan.

Informasi liyane:Produk kita wis lulus sertifikasi liyane kayata: Sertifikat Organizer EN71 Part 9, nomer laporan: A31630607 Sticker Robinson Test, nomer laporan: (5205)354-0276

Service Engneer:Pak Yu 0086-577-61581815 Pak Yuan 0086-13905874202

Quality-1
Quality-2