• bty

R&D

R&D

Pabrikan YUANKY duweni 6 insinyur R&D piranti lunak, 12 insinyur R&D hardware, lan wis entuk pirang-pirang paten desain lan R&D.

zdr (1)
zdr (2)
zdr (3)
zdr (4)
zdr (9)
zdr (10)
zdr (11)
zdr (12)
zdr (13)
zdr (5)
zdr (6)
zdr (7)
zdr (8)

Staff R&D:10

Mesin/Peralatan kanggo R&D:Auto-CAD, mesin sampling, printer HP 360

profil: Kanthi tim teknik sing terlatih lan berpengalaman lan peralatan canggih, kemampuan R&D kita bisa nyukupi panjaluk pelanggan.Nggarap desain sing marem lan solusi sing efisien biaya minangka upaya kita.Saka nggawe gagasan anyar kanggo sampling, saka desain kanggo produksi massal, kita R&D Staff nyawisake piyambak kanggo saben tataran.

Pabrikan YUANKY duweni 6 insinyur R&D piranti lunak, 12 insinyur R&D hardware, lan wis entuk pirang-pirang paten desain lan R&D.