• bty

produk

Pemutus cerdas Kontroler garis cerdas lan pemutus sirkuit kanggo komunikasi lan pangukuran jarak jauh

Katrangan singkat:

Fitur

Kakehan, arus short-circuit, kebocoran energi (opsional) proteksi.

Kontrol wektu kanggo ngaktifake utawa mateni.

Kontrol remot kanggo ngaktifake utawa mateni, sambungan jaringan sing didhukung kalebu: WIFI / GPRS / GPS / ZIGBEE / KNX

Pangukuran lan pemantauan jarak jauh,kanggo ngawasi lan ngukur panggunaan energi listrik!

peralatan

Self diagnostic (PC/Smart phone).

Database maca(PC/Smart phone).

MCB + MLR(MCB: Pemutus sirkuit Miniatur,MLR: Relay Latching Magnetik).


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    Panganggone

    HW13-40 minangka pemutus sirkuit multi-fungsi, sing ditrapake kanggo sirkuit ing omah sing cerdas, sistem kontrol lampu jalan lan papan liyane sing mbutuhake remot kontrol nirkabel. ,Kapasitas mecah 10KA kanthi fungsi kayata proteksi kakehan, proteksi sirkuit pintas, proteksi kebocoran bumi. Produk iki digunakake kanggo nguripake / mateni peralatan listrik, mesin listrik, peralatan ing jarak adoh sing disambungake dening WIFI / GPRS / GPS / ZIGBEE / KNX utawa RS485 sambungan kabel,lan uga ditrapake kanggo ngukur konsumsi listrik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: