• bty

produk

pemutus sirkuit cerdas OEM HW-40AP 20A 40A RS485 pemutus sirkuit IoT cerdas

Katrangan singkat:


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    Tipe trip cepet> Tipe C (jinis liyane. Bisa disesuaikan)

    Dirating saiki> 20A, 40A

    Ketemu standar> GB16917 GB10963.1

    Short-circuit breaking capacity≥6KA

    Proteksi short-circuit>Yen sirkuit short-circuit, pemutus sirkuit 0.01s proteksi mateni daya

    Proteksi bocor> Nalika saluran bocor, pemutus sirkuit bakal dipotong nganti 0,1 detik

    Nilai proteksi bocor> 6, 10, 30mA

    Tes mandiri bocor>Miturut panggunaan nyata, dina, jam, lan menit bisa disetel, utawa bisa dioperasikake kanthi manual sacara lokal

    Overvoltage lan undervoltage proteksi> Nalika baris overvoltage utawa undervoltage, mbobol sirkuit bakal powered off sawise 3s (0 ~ 99s bisa disetel)> Overvoltage Nilai setelan 250 ~ 330v, undervoltage Nilai setelan: 100 ~ 200v

    Wektu tundha daya> Nalika ana telpon mlebu, bakal ditutup kanthi otomatis, 0-99s bisa disetel

    Tundha daya mati> Nalika kothak daya tiba-tiba dipotong, pemutus sirkuit ana ing kahanan mbukak, lan bisa disetel ing 0 ~ 10 detik

    Setelan dirating saiki> 0,6 ~ 1 ln

    Proteksi tundha kakehan> 0-99s bisa disetel

    Liwat proteksi suhu> 0 ~ 100 ℃ bisa disetel, wektu mbukak breaker bisa disetel 0 ~ 99s

    Deleng> Priksa voltase, saiki, arus bocor, suhu, daya aktif, daya reaktif, daya sing katon, faktor daya, akumulasi daya, konsumsi daya saben dina lan paramèter liyane liwat terminal APP utawa PC.

    Kontrol terpadu manual lan otomatis> APP seluler utawa kontrol PC, bisa dikontrol kanthi tombol, lan uga bisa dikontrol nganggo push rod (nangani)

    Metode komunikasi>RS485

    Nganyarke remot piranti lunak>Program kasebut bisa disesuaikan miturut panggunaan nyata kanggo ngerteni nganyari lan nganyarke remot


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: