• bty

produk

Smart MCCB kapasitas bejat dhuwur cerdas HWM2EL Smart Molded Case Circuit Breakers wifi

Katrangan singkat:

Fungsi Utama & Karakteristik

1. HWM2EL ditrapake 32 digit ARM CPU. Ing wektu nyata, bisa nangani sinyal lan éling kontrol cerdas,

2. Piranti iki wis loropaken antarmuka liwat LCD, lan gampang kanggo operate.

3. Arus residual.(bocor bumi) .proteksi, kanthi arus sisa sing bisa diatur, lan bisa ditutup maneh.

4. Ing wektu nyata, bisa ngawasi lan nglacak saiki ampas, nyetel langkah: kanthi otomatis, kanggo njamin tingkat operasi produk lan relbility,

5.Long wektu tundha, wektu tundha cendhak lan pangayoman wektu cepet, iku ditrapake tip elektronik, lan wis ora uneg-uneg karo voltase daya.

6. iku ndarbeni dhuwur bejat capacity.to njamin linuwih ing short circuit pangayoman ing kawulo.

7. iku nduweni pangayoman saka liwat voltase, ing voltase, phase mundhut;

8. Ing wektu nyata kanggo nampilake saiki ampas, voltase daya telung phase.lan mbukak saiki:

9. Fungsi proteksi lan parameter bisa diatur lan diowahi online.

10.Trip jinis (sisan saiki, kunci, kakehan, ing voltase, liwat voltase.phase mundhut), ngenali, nampilake, lan bisa dibalèkaké, mriksa lan dibusak;

11. Tipe jaringan nduweni fungsi komunikasi, bisa nyadari komunikasi jarak jauh, ngukur, ngontrol, lan nyetel.


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    Auto Tutup maneh

    Nalika resi dual saiki ngluwihi tumindak saiki pindah Nilai lan trip, piranti bakal otomatis reclose sawise 20-60 detik, nalika reclose manual ora ditiru.Piranti kasebut ditutup maneh sajrone 5 detik lan sirkuit kasebut ilang.iku reclose successtully, lan breeker mlaku nomally;Yen ora.piranti bakal trip lan ngunci iku circult tauly ora dibusak, Piranti ora bakal aulo feclose lan mbutuhake operasi manual kanggo teclose.

    Swara voltase Protection

    Nalika voltase baris luwih dhuwur tinimbang nilai proteksi persiyapan, breaker bakal trip.Nalika voltase baris pulih normal, breaker bakal otomatis nutup lan mbukak.Range nilai satup tegangan yaiku.250-300V.biasane, persiyapan 280V nalika Pabrik.Pelanggan bisa nyiyapake utawa nglebokake proteksi iki yen perlu.

    Ing vltage Potectin

    Nalika garis vllage luwih murah tinimbang nilai proteksi persiyapan, breaker bakal trip. Nalika baris vllage pulih normal, breaker bakal otomatis nutup lan mbukak. Range nilai persiyapan vltage yaiku 150-200V. biasane nyetel 170V nalika nggawe, customer bisa nyiyapake utawa nutup pangayoman iki a8 needed.

    Phase Mundhut Proteksi

    Nalika terminal line wis mundhut phase, breaker bakal trip.Breaker bakal otomatis nutup lan mbukak nalika fase mundhut clrcult rusak ilang.

    Perlindhungan Komunikasi Interink

    Piranti iki bisa nyambung karo peralatan pemadam geni liyane lan nduweni proteksi kaya ing ngisor iki.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: