• bty

produk

Meter prabayar pintar meter listrik prabayar fase tunggal meteran listrik prabayar

Katrangan singkat:

HW1800 minangka varian Din-Rail 35 mm standar saka HW1800, nawakake fitur prabayar sing cerdas kanthi desain sing kompak.Meter kasebut dibangun nganggo Unit Antarmuka Pelanggan (CIU), ngidini fungsi anti-tampering dhuwur.Komunikasi antarane meter lan CIU bisa dipilih ing antarane PLC, RF lan M-Bus.

+ SERTIFIKASI

STS 2.0, DLMS/COSEM

+ APLIKASI

KABEL FASE TUNGGAL

+KOMUNIKASI LOKAL0N

0PTICAL,RS485,USB MICRO


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    KEAMANAN CANGGIH

    Segel keamanan serial kasedhiya ing kombinasi karo segel "kurban".Meter kasebut ditutup kanthi ultrasonik kanggo nyegah bukaan.Tamper bisa dideteksi sanajan daya wis pedhot.Antarmuka pangguna kalebu hotkey kanggo nampilake jumlah kahanan tamper sing dideteksi.

    + KOMUNIKASI KARO CIU

    RF, PLC, M-BUS

    + MEKANISME SEALING

    ULTRASONIC WELDED

    + SETTING KEAMANAN

    DLMS/COSEM HLS

    THE SMART VARIANT OF HW1800

    Minangka varian pinter saka HW1800, meter wis inbuilt karo modem GSM/GPRS kanggo ndhukung komunikasi remot langsung karo Head End System (HES).Modem disegel kanthi mandiri saka panel ngarep meter. Antena eksternal diwenehake kanggo nambah komunikasi ing lingkungan sing tantangan.

    Saliyane GSM / GPRS, meter uga ndhukung komunikasi komunikasi RF lan PLC menyang DCU kanggo implementasi AMl.

    smart prepaid meter-A


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: