• bty

produk

Wifi circuit breaker kontrol radio cerdas 10A 125A RCCB kontrol pemutus cerdas

Katrangan singkat:

Tandha Safety
Prodhuk iki ora bisa nglindhungi saka kejut listrik pribadi, overvoltage line utawa undervoltage, lan leakage peralatan. Mangga mbayar manungsa waé kanggo sawetara pangayoman.
Dilarang nginstal lan mbongkar produk kasebut nalika urip, lan nyetel lan ndandani kanggo nyegah kejut listrik awak manungsa lan bebaya sirkuit cendhak, lan kanthi ketat ngetutake standar listrik.
Tindakake diagram kabel ing ngarep manual, lan kabel netral lan kabel urip kudu disambungake menyang posisi sing cocog.
Nalika mbobol sirkuit tripped, dilarang nindakake operasi nutup remot tanpa nganakake pengawasan baris lan ngatasi masalah.Sadurunge operasi nutup remot, perlu kanggo ngilangi pangopènan baris.Disaranake copot kabel pungkasan stopkontak nalika nindakake perawatan mati kanggo pangopènan.Operasi remot wuta bakal nyebabake ciloko pribadi utawa karusakan properti.
Dilarang menehi piranti remot kontrol kanggo bocah-bocah lan personel sing ora ana hubungane kanggo muter lan operate, supaya ora misoperation lan nyebabake cedera pribadi utawa karusakan properti.
Dilarang nggunakake nalika jaringan komunikasi ora stabil, sing bisa nyebabake peralatan ilang sambungan lan kontrol, nyebabake ciloko pribadi utawa karusakan properti.
Dilarang nggunakake produk ing industri peralatan khusus.Yen sampeyan butuh konsultasi, hubungi departemen teknis kanggo konfirmasi teknis.karusakan property.
Yen pangguna gagal nggunakake lan mbangun miturut syarat ing ndhuwur, pangguna sing nglanggar peraturan bakal nanggung kabeh konsekuensi lan tanggung jawab hukum.t kanggo konfirmasi teknis.karusakan property.


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    A


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: