• bty

produk

Pabrik pemutus sirkuit Wifi HW03-100AP 16A-100A 6KA pemutus sirkuit wifi cerdas

Katrangan singkat:

Parameter teknis lan fungsi dhasar

Tipe trip cepet> Tipe C (jinis liyane, bisa disesuaikan)

Dirating saiki> 16A, 20A, 25A, 32A, 40A, 50A, 63A, 80A, 100A

Ketemu standar>GB10963.1

Short-circuit breaking capacity‚Č•6KA

Proteksi short-circuit>Yen sirkuit short-circuit, pemutus sirkuit 0.01s proteksi mateni daya

Overvoltage lan undervoltage proteksi>Nalika baris undervoltage utawa overvoltage, mbobol sirkuit bakal powered off sawise 3S (bisa disetel) overvoltage lan undervoltage setelan dikarepake setelan Nilai persentasi

Proteksi tundha kakehan>Miturut arus sing dirating saka pemutus sirkuit, memenuhi syarat standar GB10963.1

Kontrol wektu> bisa disetel miturut kabutuhan

Deleng> Priksa voltase lan ngaktifake lan mateni status liwat APP iki ing ponsel sampeyan

Kontrol terpadu manual lan otomatis> APP seluler, sing bisa dikontrol kanthi otomatis, lan uga bisa dikontrol dening push rod (nangani);

Metode komunikasi>Wireless WIFI


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: