• bty

produk

YUANKY 1P 2P 3P 4P DC mini circuit breaker mcb dc breaker dc mcb solar

Katrangan singkat:

YUANKY DC S7 MCB digunakake kanggo pangayoman sirkuit DC lan aplikasi isolasi.Iki dilakokno ing voltase dirating 1000VDC.Biaya sing kompetitif lan gampang dipasang, iki minangka pilihan sing cocog kanggo akeh instalasi solar.Utamane pemutus sirkuit DC Non-polarisasi minangka produk paling anyar sing bisa njamin para tukang listrik ngirit wektu ing kabel lan ngindhari kesalahan.

Kutub: 1P-4P


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    Nomer Part DC-S7-500/DC (Polarisasi) DC-S7-1000/DC (Polarisasi) DC-S7-1000/DC (non-Polarisasi)
    Tegangan Rated DC250V/500V DC250V/1000V DC250V/1000V
    Frekuensi 50/60HZ 50/60HZ 50/60HZ
    Nomer Kutub 2Pole 4 Kutub 4 Kutub
    Tipe Pemasangan Saka Rail Saka Rail Saka Rail
    Rated Saiki 6,10,16,20,25,32,40.50A 6,10,16,20,25,32,40.50A 6,10,16,20,25,32,40.50A
    Dirating Kapabilitas Breaking 6KA 6KA 6KA
    Kapabilitas Short Circuit winates 15KA250VDC T=10ms 15KA250VDC T=10ms 15KA250VDC T=10ms
    Kapabilitas Breaking 15KA250VDC T=10ms 15KA250VDC T=10ms 15KA250VDC T=10ms
    Tipe Trip cepet Tipe C Tipe C Tipe C
    Suhu Kerja -5 ℃–+60 ℃ -5 ℃–+60 ℃ -5 ℃–+60 ℃
    Tipe C Tripping (Suhu 30-35 ℃) 7 ing15ln 7 ing15ln 7 ing15ln
    Standar IEC60947-1:2006 IEC60947-1:2006 IEC60947-1:2006
    ukuran 36mm*81 mm 72 mm*81 mm 72 mm*81 mm
    Persetujuan SEMKO (CB test report) SEMKO (CB test report) CE

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk