• bty

produk

YUANKY 230VAC 50Hz 1p auto recloser rccb otomatis recloser cerdas reclosing

Katrangan singkat:

Aplikasi

HW53RA minangka modul kompak sing dirancang kanggo nyukupi kabutuhan kasedhiyan lan kesinambungan layanan sing kuat (contone, telekomunikasi menyang pemilik, lampu lalu lintas, lsp.)
Nduweni kauntungan saka ukuran kompak, fungsi sing dipercaya, lelungan lan nutup kanthi cepet, operasi otomatis lan manu.Iki ngidini mbukak lan nutup remot kontrol MCB, RCCB, lan RCBO, indikasi negara, reset otomatis, lsp.
Wektu perjalanan disetel tanpa pangaturan sajrone produksi


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    Data Teknis

    modul;1 P, 18 mm

    Rated Tegangan: 230VAC/50Hz

    Wektu Reclosing (S): ≤3S

    Wektu tundha (S): 51.58

    Konsumsi daya: <1.5VA

    Lelungan: 3 kaping

    Durasi wektu lelungan: 10-60-300S

    Umur mekanik: 20000

    Listrik: 10000

    Kompatibel: HWM50H, HML50H, HWRO50, HWR50, lan aksesoris

    Kelas IP: IP20

    Suhu;–25′C -60C

     

    Port Komunikasi

    HW53RA femote auxllary kontak NO&NC

    HW53RS: RS485 port komunikasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: