• bty

produk

YUANKY 9mm 1 kutub wifi Micro Circuit Breaker mcb Miniatur Circuit Breaker

Katrangan singkat:

Kaluwihan

Setengah modul (9mm) becik kanggo ngirit papan switchboard sing larang.Dibutuhake kanthi kepatuhan listrik sing luwih akeh, rumah tangga uga mbutuhake pemutus sirkuit sing luwih akeh kanggo nglindhungi.
Iku cilik, nanging bisa dipercaya minangka pemutus sirkuit mini normal.


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    Data Teknis
    Nomer kutub:1,1P+N,2.3,3P+N.4
    Tegangan Rated: AC 230/400V
    Rated saiki (A);6,10,16,20,25,32,40
    kurva tripping: B, C
    Dirating kapasitas short-circuit (lcn): 6000A
    Dirating layanan short-circuit breaking capaciyl(lcs):6000A
    Dirating frekuensi: 50/60Hz

    Kelas watesan energi: 3
    Daya tahan elektro-mekanik: 8000
    Indikasi posisi kontak
    Terminal sambungan: Terminal sekrup Terminal pilar kanthi klem
    Kapasitas sambungan: Konduktor kaku nganti 16mm?
    Torsi pengikat: 2.0Nm
    Instalasi: Ing rel DIN simetris 35mm Pemasangan Panel

    2


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: